Argint Coloidal Forum, Nano Silver, Argint ColoidalArgint Coloidal Forum
Program: Luni-Duminica 9:00 - 19:00
Argint coloidal, Nano silver
Argint Coloidal
Despre
Argint Coloidal
PROMOTIE
Categorii

Argint Coloidal Forum


Catelul Azorel - 14 ani :) Prezenta hematom gigant abcedat urechea stanga, cu traversare periorbital stanga. I s-au administrat antibiotice timp de 2 saptamani, iar local Nano Silver de 3 ori/zi. Abcesul s-a drenat, hematomul s-a remis, iar starea lui generala s-a imbunatatit considerabil.

.............................

Otelea A. - 70 ani, Galati. Bolnava prezenta la nivelul degetului inelar o eczema, care a fost tratata cu multe unguente din farmacia alopata, insa fara rezultat. In prezent bolnava face impachetari ale degetului cu Nano Silver, zona respectiva incepand sa se regenereze.

.............................

Am folosit produsul Nano Silver pt. clatirea dintilor afectati de paradontita. Afectiunea s-a redus foarte mult, gingia a capatat o culoare aropiata de cea normal, se continua folosirea. S-a folosit Nano Silver ca demachiant si pielea fetei a devenit cu aspect f proaspat si sanatos.C. Adriana din Galati

.............................

"piciorul atletului" O micoza a piciorului,s-a spalat cu gel de dus Silver apoi s-a aplicat Nano Silver pe eczema cateva zile la rand se continua tratamentul in fiecare seara ,micoza s-a diminuat mult chiar de la prima aplicare. C.Sterica din Galati

.............................

Sotul meu a utilizat Nano Silver in speranta ca va opri sangerarea permanenta si abundenta a gingiilor; trebuie sa spun ca rezultatul a fost spectaculos si rapid. De asemenea, am tamponat o zona a pielii cu iritatie si supuratie, care dupa prima aplicare s-a dezilflamat si vindecat, iar la degetele cu care tineam tamponul cu solutie, si la care aveam niste pielite rupte si sangerande, aceste mici rani s-au inchis si vindecat imediat. De mult nu am intalnit un remediu atat de eficace si actionand cu o viteza atat de mare. Va urez succes in obtinerea de produse care sa ne imbunatateasca la fel starea de sanatate. Ce nu inteleg, este de ce nu furnizati acest produs si in magazine de produse naturiste? pentr a benecia cat mai multe persoane de beneficiile acestui produs?(presupun ca in farmacii nu aveti un acces foarte facil) T.V.

.............................

Am folosit Nano Silver pentru tuse la baiatul de 3 ani jumate, si in 3 zile baiatul si-a revenit total. Luam toata familia cate doua capsule pe zi Vitamina C Ester. Cu stima Szasz Cs-B.din Cristuru Secuiesc

.............................

S.C. - 9 luni,jud. Galati. Copil diagnosticat cu diateza exudativa (iritatie la nivelul fetei, fruntii, pielii capului). S-a administrat crema Crystal (local), sapun Silver (local), Nano-Silver (local si intern). Evolutia afectiunii pielii a fost spectaculara, cu rezultate foarte bune.

.............................

A. - 65 ani, Galati. Bolnava a fost diagnosticata cuo urticarie cronica, cu pusee repetate. S-a administrat Nano Silver (intern - 30 ml/zi si extern - badijonari pe zonele afectate). Evolutia bolnavului este foarte buna, eruptia disparand. Continua tratamentul.

.............................

A.C. - 3 ani, Galati. Copil cu imunitate scazuta, care facea pusee febrile (39 - 40 grade). Mama i-a administrat copilului: Nano Silver - 15 ml/zi. In prima zi, temperatura a scazut aproape de normal, fara a-i administra antitermice. Continua administrarea mentionata, pentru ridicarea imunitatii.

In urma cu circa 2 ani, datorita unor raceli care nu se mai vindecau, mi s-au recoltat probe din gat (exudat faringian), ocazie cu care s-a constatat ca aveam localizat bacteria E-coli. A urmat o lunga perioada de tratament cu antibiotice, care nu au dat nici un rezultat, astfel incat, in iarna anului 2010, am apelat la suplimentul alimentar NANO SILVER 500 ml si luand in medie circa 25 ml pe zi in doua reprize de cate 10 zile, am constatat cu satisfactie ca am reusit sa scap de ciudata bacterie, fata de care, toti medicii pe care i-am consultat pareau neputinciosi. Recomand cu succes tuturor in astfel de afectiuni NANO SILVER ! Haisuc V.

.............................

Ana P.46 ani lucra intr-o papetarie, de la hartie pielea fetei era afectata de acarieni. Medicul i-a prescris doar alcool medicinal care avea o actiune foarte nociva asupra fetei. A folosit Nano Silver -argint coloidal ca un demachiant in fiecare seara iar aspectul pielii fetei s-a imbunatatit foarte mult si combate eficent actiunea acarienilor.Continua tratamentul.


Daca ati consumat produsul Argint Coloidal va rugam sa adaugati experienta dumneavoastra.


Nume (ex. Maria P. sau Pseudonim):


Mesaj (minim 20 de caractere):
Telefon (nu va fi publicat):


Mail (nu va fi publicat):


Produse Naturiste
SEO